FICCIÓ

 

Ocell de tempesta. Barcelona: Columna, 2001.

¿Podem comprendre realment el dolor de les persones que pateixen els efectes devastadors d’una guerra? La resposta la trobarem quan les dues històries que avancen paral·lelament a Ocell de tempesta conflueixin en un inesperat final. L’autora construeix un retrat alhora fascinant i esfereïdor sobre el millor i el pitjor de què som capaços els humans, en una novel·la que recorre sense estridències els camins tortuosos de l’amor i l’odi.

Comprar aquí

 

Laberint al Soterrani i altres contes. Barcelona: Viena, 2019.

Records d’infantesa, amb una Barcelona grisa com a escenari i el ressò dels serials de la Francis, protagonitzats per persones de carn i ossos, que porten guants i barrets, enfilats en relats escrits sense cap ordre premeditat, sorgits en moments vitals diferents, arran de converses amb amics, lectures o estats d’ànim.

Les narracions que formen aquest llibre són relats curts que es clouen en ells mateixos i tracten de temes personals i històries reals. El que les uneix és la veu pròpia de l’autora. I és aquesta veu pròpia la que permet que el lector pugui descobrir un itinerari i uns desenllaços que es van sumant en una perceptible evolució cognitiva de l’autora.

Comprar aquí