maia2.JPG
 

Maria Àngels Viladot té el sobrenom de Maia. Així l’anomenen familiars i amics. I així és com apareix en els seus escrits i llibres de literatura de ficció; en això està centrada avui dia: en la seva passió de sempre, l’escriptura en els vessants de l’assaig i la ficció.

És una autora molt prolífica doncs, com a psicòleg social i especialista en comunicació intergrupal, ha escrit molts llibres que podreu veure i, en alguns,  tastar-ne el contingut, en aquest mateix web. A més, ha escrit més d’un centenar d’articles i molts en col·laboració amb autors d’altres països.  Des de fa uns anys, s’ha estrenat com articulista en alguns diaris.

L’any 2007 es va iniciar com editora. Amb dos col·laboradors,  va estrenar una editorial de llibres d’assaig: l’Editorial Aresta. Va dirigir una col·lecció de llibres, col·lecció Aresta Dones, sobre problemes socials que pateixen les dones escrits per dones de gran solvència professional. L’aventura va durar fins l’any 2016, quan va considerar que havia exhaurit el projecte.